Бременната убийца от Каснаково отива в болница с решетки

0

Бременната Дениза Бояджиева, която уби и разчлени трупа на майка си ще ражда в затвор, след като Окръжният съд в Хасково й даде най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража. Обвиняемата ще бъде конвоирана до болницата към затвора в Ловеч, съобщиха от прокуратурата. Там на младата 32-годишна жена ще бъде направена психиатрична експертиза.

Видимо Дениза е бременна в 6-7 месец, но нямала никакви документи от прегледи и изследвания.

Както вече писахме, зверското убийството на майка й Петя ужаси димитровградското село Каснаково и цяла Хасковска област. Трупът на родителката й беше открит в двора на къщата, където живеела Дениза.

На 12-и април майка й отишла да я види в Каснаково. Двете се скарали и при свадата бременната жена убила майка си с няколко удара с тъпата страна на брадва.

Яростта й не стихнала. След смъртта на майка си тя осякла китките и стъпалата от трупа и ги дала за храна на кучета.

Почистила мястото от кръвта, след това завила трупа в килим. Отгоре сложила брезентово покривало за кола и гуми.

Едва 4 дни по-късно сестра й и нейния съпруг откриха трупа, след като дойдоха от София в Каснаково да търсят Петя.

Дениза е направила признания, но е взела мерки да заличи следите си след зверското престъпление. Няколко брадви, много ножове и комплект с хирургически инструменти са иззети и ще им бъде равен ДНК анализ. Той трябва да установи с кои точно остри предмети е бил разчленене трупа на Петя.

Обвиняемата освен бременна е и напълно неадекватна. Тя говори несвързано и в съдебната зала. Дали е вменяема ще реши съдебно-медицинска експертиза.

Прегледана: 53677

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече