Обраха дома на Джан Яман и годеницата му

0

Полицията в Милано зарадва с добра новина краля на турските сапунки Джан Яман и неговата половинка – италианска тв водеща Дилета Леота, след като разкри виновниците за обира на апартамента на красивата блондинка. Карабинерите арестували петима роми с почти цялата им плячка за към 150 хил. евро. Същите през февруари обраха до шушка апартамента на знойната хубавица в центъра на Милано.

Залавянето на бандата роми, които живеят със семействата си в катуни край столицата на Ломбардия, е извършено благодарение на записите на инсталираните край баровската жилищна кооперация камери за наблюдение. Крадците не са вчерашни, те няколко дни проучвали района, открили няколко камери и преди да се задействат, ги счупили, но не забелязали две скрити и те се оказвали фатални за тях. Точно на техните записи се виждало ясно как сърбинът Самуил Миленович и хърватинът Лула Райковаца изчакват Дилета да излезе да вечеря с приятели към 22 часа, после чупят с щанга бравата на остъклената луксозна входна врата и след това се втурват в сградата, придружени от друг сръбски ром – Шкелзен Кастрати.

Отвън на улицата остават да ги пазят и да наглеждат паркираната в сянка наблизо кола за бягството след обира – румънката Рамона Мейсан и сърбинът Кристиан Худрович. След това тримата апаши вътре в сградата се изкачват на покрива ѝ, спускат се с въже до балкона на апартамента на Дилета, чупят прозореца и се намъкват вътре. Намират за нула време няколко хитови часовника, много скъпи бижута и доста пари в брой, които натъпкват в чанта „Луи Вюитон“. След това мургавелковците се измъкват през отключения от тях отвътре вход на апартамента, който Дилета напуска не след дълго, тъй като не успява да забрави изживения кошмар. Въпросното жилище бе и любовната им бърлога с Джан Яман.
Двамата с турската звезда се залюбиха в началото на годината, когато той замина за Италия, за да снима нов сериал там. В рамките на месец двамата се и сгодиха, като той ѝ предложи брак чрез транспарант в небето над Рим.

Прегледана: 51278

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече