Стоян Алексиев зарязан от любовницата

0

Грандиозна раздяла е разтърсила артсредите. Актьорът Стоян Алексиев, когото зрителите на „Откраднат живот“ познават като проф. Генадиев, е бил изоставен окончателно от младата си любовница Ивана Бобойчева.
Актрисата е напуснала столицата и в момента е част от трупата на Кукления театър в Стара Загора, като засега не планирала да се връща в София.

Отношенията между двамата приключили и те не поддържали никаква връзка. Самият той неотдавна загатна, че авантюрата му с Ивана е в миналото, като призна в интервю, че не я е чувал от миналата година.
26-годишната Ивана никак не страдала по 70-годишния Алексиев. На хубавицата не ѝ липсвали ухажори и в момента летяла на крилете на любовта с артистичен младок. Влюбената до уши Ивана изливала в стихове любовните си трепети. Бобойчева и нейна приятелка имат страница в социалната мрежа, където публикуват свои литературни произведения, а всички стихове на Ивана са посветени на любовта. В едно от стихотворенията ѝ препратката към Стоян Алексиев е повече от очевидна, тъй като лирическият герой, към когото авторката се обръща, е със сини очи, каквито са на известния актьор.

Припомняме, че преди четири години папараците на „Ретро“ изловиха Алексиев в скандални интимни пози край Народния театър в София с 44 години по-младата Ивана. Кадрите провокираха жесток скандал, а актьорът ветеран си навлече гнева и възмущението на артгилидията и на обществото заради недопустимото си поведение, и то на стари години. Алексиев неуспешно се опита да се измъкне с оправданието, че снимали филм. Въпросния филм обаче все още никой не го е гледал…

Прегледана: 53802

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече