Майката на Радев си иска снаха №1 СНИМКИ

0

Майката на президента Румен Радев вече е в крак с новите технологии. Отскоро тя борави със смартфон и вече се подвизава в социалната мрежа фейсбук. Пенсионерката Станка се е сприятелила в интернет пространството с бившата си снаха Гинка Кесякова, както и с нейната майка Добринка. От списъка ѝ с приятели обаче липсва настоящата жена до сина ѝ – Десислава Радева, както и роднините на първата дама.

80-годишната Станка, която продължава да живее в къщата си в хасковското село Славяново, общува чрез фейсбук и със своите внучки Дарина – президентската щерка, и София – дъщеря на каката на Радев Лозана. Станка поддържа контакт и със своя зет, мъжа на Лозана, Игор. Не е ясно обаче защо Деси не е в приятелската ѝ листа. Местни твърдят, че първата дама не е идвала в Славяново и досега не са я виждали на живо. Въпреки че Румен Радев намира време поне по няколко пъти в годината да отиде на посещение в родния си край, било то по официален повод или заради лична причина, досега Десислава не е била засичана да го придружава там.
В същото време очевидно майката на Радев таи топли чувства към бившата си снаха – банкерката Гинка. Пенсионерката трудно преживяла развода им със сина ѝ. Още след встъпването му в длъжност на „Дондуков“ 2 в тв репортаж майка му Станка показа снимки на семейството, които все още пази в дома си. Неизменна част от тях е и бившата ѝ снаха Гинка. Такива с настоящата Десислава обаче не висят по стените на къщата ѝ.

След смъртта на съпруга ѝ Георги Станка имала възможност да заживее при сина си във вила „Калина“ в резиденция „Бояна“, но предпочела да остане сама на село, защото не искала да се натрапва при него и Десислава. Станка Радева е бивша счетоводителка, а сред местните в село Славяново се ползва с голям авторитет. Определят я като много трудолюбива, скромна и честна жена. Откакто се пенсионирала, се грижела за градинката си със зеленчуци и цветя. Чакала внуците с нетърпение през летните ваканции. Къщата ѝ имала нужда от ремонт, защото след опустошителен пожар преди години с покойния ѝ мъж не могли да възстановят щетите напълно.

Гинка Кесякова

Майката на президента – Станка Радева

Прегледана: 60048

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече