Няма празно: Булка умря на сватбата, а младоженецът я смени със сестра й

0

В индийския окръг Етава, щата Утар Прадеш, булката почина внезапно в деня на сватбата си и младоженецът веднага се ожени за по-малката й сестра, пише The Times of India.

Сватбата на Мангеш Кумар от село Самаспур трябвало да се състои на 27 май. На уречения ден младоженецът и всичките му роднини пристигнали в къщата на булката, където течала последната подготовка за церемонията.

Изведнъж Сурби се оплакала, че се чувства зле и припаднала. Семейството откарало момичето в болницата, където лекарите констатираха смъртта й при пристигането й поради инфаркт.

Веднага след това младоженецът помолил родителите на починалата за ръката на най-малката им дъщеря Ниша и те се съгласили. Сватбата била проведена веднага, а тялото на Сурбха лежало в съседната стая. Братът на момичетата отбеляза, че ситуацията му изглежда ненормална.

По-рано бе съобщено, че булка от индийския град Биджнор, щата Утар Прадеш, не е дочакала закъснелия младоженец и се е омъжила за друг мъж. Семействата не се разбирали дори преди това, тъй като роднините на младоженеца изисквали от роднините на булката зестра под формата на велосипед и пари в брой и те не искали да дадат нищо.

Прегледана: 63358

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече