Бившият мъж на Рени я съди за издръжка

0

Бившият съпруг на фолк певицата Рени – Борис Пилософ, е завел дело срещу нея за намаляване на издръжката, с която подпомага отглеждането на двете им деца – Борис и Аспарух. Това сподели изпълнителката пред „Телеграф“. Решението на Борис не изненадва певицата, но я оставя, меко казано, огорчена. „Има ли нужда от коментар?

Това не е мъжко поведение, не е възпитателно, още повече, че имаме двама синове.

По такъв начин ли трябва да възпитава две момчета, когато станат мъже – по такъв начин ли трябва да се държат и да се отнасят с майките на децата си“, коментира Рени. Макар разделени от дълго време, бизнесменът и музикалната звезда все още не могат да намерят начин да общуват нормално, дори в името на звездните наследници. По-рано самата тя е коментирала, че Писолоф се е опитвал да настрои децата срещу нея, особено що се касае до отношенията й с по-големия й син Борис, който е тийнейджър.

Преди два дни Рени навърши 52 години. „Все още съм в Рожен. С най-добрите ми приятелки, на едно прекрасно местенце. Разхождаме се, ходихме до манастира, ще отидем и до храма на Преподобна Стойна. Прекарах един от най-хубавите си рождени дни – на чист въздух, хубава природа, с хубави хора“, завършва изпълнителката.

Прегледана: 63357

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече