Млада любовница заряза гаджето си по брутален начин в Бургас

0

20-годишната Стефка Симеонова от село Веселиново, община Шумен, заразя по ужасно подъл начин гаджето си, пише „Флагман“.

Стефка живеела на семейни начела с 38-годишен мъж в апартамент в бургаския кв. Сарафово.Нещата между двойката обаче не вървели, скандалите между двамата ставали все по-чести и викове се чували почти всяка вечер от вратата на имота, намиращ се на ул. „Ангел Димитров“ в квартала.

В събота вечерта Стефка решила, че е време да се върне в родния си край и докато си събирала багажа от квартирата, отмъкнала част от спестяванията на нейния Ромео – 1000 лева. Пъхнала в чантата си и златен пръстен.

Наглостта на младата любовница стигнала дотам, че дори откраднала телефона на гаджето си, без той да разбере и си тръгнала. 

Когато осъзнал какво става, мъжът веднага подал сигнал в полицията, като съобщил, че бил ограбен от собствената си приятелка. 

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление–Бургас по отношение кражбата Стефка  е издирена и задържана. Откраднатият мобилен телефон е открит в жената, а от бургаска заложна къща е иззет златния пръстен, който Симеонова изтъргувала по-рано.

Тя е задържана за срок до 24 часа. Работата по цялостното документиране на престъпната й дейност продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Прегледана: 59670

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече