Деси Бакърджиева: Covid отне бащата на детето ми, не успях да го погреба

0

Трогателна история сподели актрисата Деси Бакърджиева пред Нова. Тя сподели драматични подробности около скорошната си бременност и огромната лична загуба, която неочаквано промени живота й. Деси разкри, че коронавирусът е отнел ученическата й любов Филип, точно когато отново са се срещнали и той й предложил брак.

„Преди известно време срещнах отново ученическата си любов. Няколко дни след като се видяхме, той ми предложи да се омъжа за него. Още нося годежния си пръстен. Казваше се Филип. За съжаление, COVID-19 ми го отне.

Не можах и да го изпратя, защото не се случи в България, а в Германия. Не успях и да го погреба. Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред. Бях бременна и родих по-рано по стечение на обстоятелствата. Дъщеря ми се казва Вивиан и вярвам, че е родена под щастлива звезда.“

„Годеникът ми беше строителен инженер, изключителен професионалист. Това му даваше възможност да печели добре и да ми помага.

Когато съм се питала: „Защо се случва на мен?“, съм си отговаряла, че Господ взима добрите хора първо. Може би защото са успели да научат много повече от нас за живота и да направят това, заради което са били изпратени тук на Земята, по-бързо от всички останали. От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгубил двамата си родители в катастрофа.

Няколко пъти сме се събирали и разделяли, и то защото е трудно да има любов от разстояние. Най-големият парадокс беше, че той си отиде на 2 февруари и страшното беше, че той излезе от болница, а няколко дни след това отново го приеха, вече в много тежко състояние“, разказа актрисата.

Прегледана: 59930

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече