46 години затвор за писател, изтезавал зверски жертвата си

0

Прокурорите в Истанбул поискаха затвор до 46 години за южнокорейски писател, живеещ в Истанбул, заради твърдения за изтезания. 44-годишният заподозрян, идентифициран като Уосук Лии, е замесен по седем различни обвинения за изтезания и сексуално насилие над 22-годишната южнокорейка Ким Йонж.

Уосук и Ким споделят жилище в истанбулския квартал Умрание, от два месеца, където Ким е била нападната, изнудвана с голи видеоклипове, държана е гладна и е бита от приятеля си.

Уосук беше арестуван през март и тепърва предстои съдебен процес. В обвинението заподозреният, който се е запознал с Ким онлайн, е пътувал заедно с нея до Истанбул и са наели апартамент в Умрание. Уосук е обвинен в изтезание на жертвата между февруари и март и нападения над нея. Предполагаемите му престъпления включват сексуални изтезания и гасене на цигари върху кожата ѝ. Той също е обвинен, че я е затворил в апартамента, където тя е държана гладна.

Прокурорите твърдят, че заподозреният е унищожил мобилните телефони и компютъра на жертвата и е заснел сексуално насилие над нея. Твърди се също, че е заплашил да качи видеоклиповете в порносайтове, ако жертвата го напусне. Уосук също е обвинен в многократно удряне на Ким с бутилка парфюм, мобилен телефон и парчета от разбит компютър, предизвиквайки фрактури на пострадалата.

Заподозреният отрече обвиненията и твърди, че сексуалният им контакт е бил в съгласие и действията, които представляват изтезания, са резултат от „ролева игра със сексуална фантазия“.
 

Прегледана: 63545

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече