Прислужница на Алла Пугачова разкри защо няма собствени деца

0

Бивша домашна помощница на примадоната Алла Пугачова разкри в интервю в YouTube канал подробности от живота в семейството на певицата и разказа защо през всички тези години не е родила и отгледала собствени деца.

Жената в продължение на две години била омъжена, но почти не се виждала със съпруга си, тъй като живеела в дома на Пугачова и постоянно работела. Людмила Дороднова признава, че е забременявала от различни мъже, но нито веднъж не пожелала да остави детето.

„Аборти съм правила неведнъж. Първи, втори, трети, пети… дете не ми е нужно. За мен работата е по-важна от всичко останало. Когато Алла ме нае, нейната дъщеричка Кристина беше на 8 години. Помагах както можех. А собствено семейство? Не съжалявам, че нямам нито мъж, нито деца. Не бих променила нищо“, казва в токшоуто бившата икономка на кралицата на руската естрада. Людмила изтъква, че много обича децата, но за собствени не биха й останали време и сили заради тези на Алла Пугачова и на Филип Киркоров. „Ако имах свои деца, не бих живяла този живот, който съм живяла с тях“, убедена е тя.

Дороднова постъпва на работа като домашна помощница при Пугачова през 1979 г. – по времето, когато певицата е омъжена за кинорежисьора Александър Стефанович. Тя остава неотлъчно в дома и по време на брака на Алла с Филип Киркоров, а когато попзвездата се развежда и с четвъртия си съпруг Киркоров, Людмила решава да остане като камериерка при него. Миналата година певецът я освободи – уж защото е достигнала възрастта за заслужена почивка, но всъщност заради бъбривостта й пред медиите, но и до днес я поддържа материално.

Прегледана: 61345

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече