НЕЧОВЕШКО: Мъж прекара 23 минути в ада и разказа какво е видал

0

Мъж видя Ада и разказа за ужаса, пише „Хиден труф“.Той казва, че в Ада е имало различни степени на наказание а той е бил държан в изолация, но дори и в изолация, Бил напълно е усетил вонята на Ада, описвайки я като , гнила и отвратителна миризма.

Бил Уайз казва, че в продължение на 23 минути е бил в състояние, подобно на клинична смърт, и през това време е направил пътуване до Ада, където е видял как „милиони хора крещят от агония в опушени подземия“. Това се случило преди няколко десетилетия.

свързани новини

Всичко започнало през една нощта,когато Бил станал и отишъл в кухнята да пие вода. Той забеляза, че е 3 часа сутринта. Изведнъж той се почувствал зле и веднага нещо измъкнало душата му от физическото тяло и се озовал в дълъг тунел.

Като правило хората, преживели NDE, описват как са отишли ​​в Рая, където са видели своите починали роднини, ангели или дори самия Исус Христос. Но Бил се озова в ада.

„Ставаше все по-горещо и затова лежах на каменния под в затворническа килия в Ада. Имаше каменни стени, решетки, по-скоро приличаше на подземие – мръсно, миризливо, изпълнено с дим подземие. “

Преди Бил да има време да разбере какво се е случило, до него в килията той видял две ужасни същества, те били огромни и Бил осъзнал, че са демони.

Бил не описва подробности за това, което са казали и как са се държали, но накратко посочва, че тези демони са започнали да хулят (говорят гнусотии за Бог) и да се държат много „свирепо“.

„Жегата тук беше непоносима и постоянно се чудех как мога да издържа на това дори и да съм жив. Замислих се защо стигнах тук и как? “

И тогава демоните насочили омразата си директно към Бил. Един от тях сграбчил Бил и го запратил до стената.

„Имах чувството, че всичките ми кости са счупени. Да, разбирам, че душата няма кости, но така ми се стори. “

Продължавайки да описва странното си преживяване, Бил твърди, че след това килията му в затвора е била осветена с онова, което той е смятал за Божие присъствие, преди да се потопи обратно в тъмнината.

След това той казва, че демоните са го извели от затворническата килия и са го поставили до горяща яма. Бил видял хиляди хора в тази яма, крещящи и изгарящи, добавяйки, че приличали на живи скелети.

И тогава Бил изведнъж се събудил жив и здрав на кухненския под в къщата си. Съдейки по часовника, това преживяване било  23 минути. В следващите години той написа книга за своя случай, наричайки я „23 минути в ада“, която стана бестселър на „Ню Йорк Таймс“ от 2006 г.

Прегледана: 64935

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече