Запорираха фирма на Хилда за дълг от 36 бона

0

Общата фирма на певицата Хилда Казасян и мъжът на сърцето й Пламен Иванов е запорирана. „Сандилейн БГ“ е с предмет на дейност търговия с всякакъв вид стоки и услуги, внос, износ, реклама, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

През май 2021 г. съдружниците са получили съобщение за налагане на запор от Първа инвестиционна банка заради необслужен кредит от 36 466 лв. на името на бизнесмена. Вероятно заради пандемията Иванов е имал затруднения да го обслужва и сигурно е очаквал лошата новина от банката. Затова и няколко месеца по-рано – още през януари – певицата си е направила цели две нови фирми, чрез които да осъществява музикалните си изяви занапред. „Джаз Би“ и „Джаз Фокус“ са регистрирани в един ден с капитал от по 10 лв., пише „Телеграф“ след справка в Търговския регистър.

Със запор е и единствената останала фирма на рок легендите от група „Сигнал“. До преди няколко години те въртяха няколко компании с името „Сигналистика“ и различна цифра към него, но към днешна дата е действаща само първата им. В нея са съдружници певецът Йордан Караджов, китаристът Александър Мариновски и барабанистът Владимир Захариев. Още преди пандемията, от септември 2019 г. фирмата има възбрана от „Софийска вода“ заради неплатена сметка от 8213 лв. на името на Владимир Захариев.

Рапърът Кристо също е получил неприятната вест като новогодишна честитка. Още на 7 януари 2021 г. е запорирана фирмата му „Логита ООД“, в която Христо Балабанов, както се води той по лична карта, е съдружник заедно с майка си Мариана и още един мъж. Размерът на запора е 3765лв. в полза на „Парадайс Хоум ЕООД“, занимаваща се с недвижими имоти.

Кристо се е отдал повече на бизнеса със софтуерни продукти и на гаджето си

В последните години Кристо се е отдал повече на бизнеса със софтуерни продукти и не е толкова активен на музикалната сцена. Наскоро неговата компания пусна мобилното приложение „Намери моя айфон“, в което свързваш всичките си устройства и ако някое от тях бъде откраднато, в реално време можеш да видиш на картата къде се намира. При представянето му рапърът дори се пошегува, че така следи гаджето си и знае по всяко време местонахождението й.

Прегледана: 64035

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече