Сюрея от „Намери ме“ насилвана от баща си

0

Голяма драма изживява красивата актриса Мелиса Дьонгел, набрала рекордна популярност у нас с ролята си на Сюрея в сериала „Намери ме“. Преди дни медиите в Турция гръмнаха, че звездата е била насилвана от баща си и се бори за попечителството над сестра си.


Случаите на сексуално издевателство над деца, които нашумяха напоследък в южната ни съседка, засегнаха и любими лица от екрана. След освобождаването на двойка, която бе арестувана за предполагаемо сексуално насилие над две деца в Анталия, излязоха на бял свят случаи на няколко публични личности, били малтретирани в детството си. Мелиса Дьонгел е една от тях. В детството си тя е била жертва на сексуален тормоз от страна на баща си, който в момента продължавал да излежава присъдата си. За разлика от други популярни актриси в Турция, като Хафсанур Санджактутан или Серенай Кая, които нададоха глас, за да разкажат историята си след събитията в Анталия, Мелиса предпочита да не се връща в миналото и да не коментира болезнената травма.

Екранната Сюрея обаче не успя да попречи съдебното дело да излезе наяве и да се разкрие, че след случилото се дълго време се е лекувала, за да преодолее емоционалните си проблеми. Въпреки че баща ѝ е в затвора, битката на Дьонгел все още не е приключила. В момента 21-годишната актриса води сложен съдебен процес, за да получи попечителство над 17-годишната си малка сестра и да избегне всеки риск тя да премине през същата ситуация като нея. Бащата на актрисата бил категоричен, че „Мелиса има лош начин на живот“, и поискал непълнолетната му дъщеря да бъде изпратена при съпругата му, която живее в Русия, или да бъде поставена под държавна закрила.

След случилото се в детството ѝ Дьонгел, която винаги е искала да бъде психолог, става актриса, за да продължи напред и да започне нов живот. Чрез актьорското майсторство тя намира начин да помогне и на други хора да се справят с проблемите си. След разкритието много звезди и нейни колеги я подкрепиха публично с постове в социалните си мрежи.

Прегледана: 64005

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече