Черен маг нападна любовницата си, за да я убие ритуално СНИМКИ

0

В едно малко село в Краснозерския район на Новосибирска област в Русия, преди дни се е разиграла ужасяваща драма, съобщават световните издания. 17-годишно момиче е нападнато с ножица от приятеля си.

35-годишният мъж е почувствал ревност към девойката и я намушкал няколко пъти по цялото тяло като пробол белия ѝ дроб.

Самото момиче се обадило в полицията и служителите на реда се свързали със спешна помощ. Докато чакала лекарите, пострадалата многократно губила съзнание. Както по-късно са уточнили медиците, един час закъснение със сигурност е щял да й коства живота.

Ученичката се запознава с Максим, когато е само на 15 години. Тя се влюбва в него, изоставя учението си и след като с мъка завършва девети клас, веднага се премества при любимия си, въпреки протестите на майка си.

„Като омагьосано момиче се държеше“, въздъхва майка ѝ и е имала основание за това. Официално ухажорът на дъщеря ѝ работел с добитъка във ферма, а в свободното си време ставал „магьосник“.

Максим наричал себе си черен маг, гадател и дори се криел зад фалшиви страници с женски имена (Радослава Маркова, Агния Русакова и др.), където за големи пари мамел доверчиви клиенти, които искали да омагьосат любим човек или да направят магия на бившите си любими. Той се хвалил, че е спечелил повече от един милион рубли (над 11 хил. евро) само за няколко години.

Според пострадалата, Максим ѝ е изневерявал и е вдигал ръка срещу нея, но тя му е прощавала. До онази съдбовна нощ, когато преминава границата.

„Беше истински ад!“ – разказва момичето, припомняйки си нападението. Отишла е на гости в дома на приятел, където малко по-късно нахлува Максим ѝ я отвежда насила вкъщи. Там той започнал да я бие и рита, обещал на ученичката, че ще я убие.

„Изплаших се, грабнах една ножица и я забих в рамото му. Той грабна ножицата и започна да ми нанася удари навсякъде: в главата, гърдите, краката, ръцете. Аз кървях, а той крещеше: „Ти си моя и само моя трябва да бъдеш“. След това той се напи и заспа, а аз избягах от вкъщи, кървейки“, споделя пострадалата.

Полицията арестувала Максим, който не отричал вината си: ревнувал приятелката си, особено след като се носели слухове, че тя имала връзка със селския учител.

Сега мъжът няма да се отърве лесно, тъй като по-рано той вече е съден за кражба, побой, заплахи за убийство и сексуални престъпления.

Прегледана: 66310

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече