Моделка примами бившия си за за секс, след което го намериха мъртъв в река

0

26-годишният служител в хотел Лий Макнайт от Карлайл, Англия, дължал пари на наркодилъра Джейми Дейвидсън, което в крайна сметка довело до трагедия. 

Дилърът убедил бившата приятелка на Лий – моделката Корал Едгар – да му изпрати откровени снимки в Snapchat и да го покани в дома си за секс. И когато пристигнал, бил жестоко нападнат.

Наркодилърът и двама негови приятели завързали Лий за стол и го били в продължение на два часа с ръце, крака и дори камшик, закупен в секс магазин от майката на модела. Тогава жената дала на престъпниците колата си, те отнесли почти безжизненото тяло на жертвата и го хвърлиха в реката. На сутринта вече починалият човек бил намерен от фермер, пише The Sun.

Разследването разкри още, че след това Корал е помогнала за почистването на изпръскания с кръв апартамент, а баща й е донесъл чисти дрехи на престъпниците и е помогнал за изгарянето на доказателства. В резултат на това и шестимата – наркодилърът, двама негови приятели, моделката и нейните родители – се обърнаха към съда. Момичето е изправено пред доживотна присъда.

Превод: БЛИЦ

Прегледана: 67390

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече