Актьор психясал заради „Игра на тронове“

0

Британският актьор Кит Харингтън, известен с ролята на Джон Сноу от сериала „Игра на тронове“, сподели за психичните травми, получени като следствие от участието му в култовата поредица, съобщава The Hollywood Reporter.

34-годишният актьор заявява пред изданието, че емоционалният и преизпълнен с насилие проект буквално го съсипал. „Да си призная честно, след снимките преминах през някои проблеми с психичното ми здраве. Мисля, че това е пряко свързано с естеството на филма и с онова, което правех от години“, отбелязва Харингтън.

Той разкрива, че след приключването на този продължителен ангажимент решил да направи пауза в кариерата си, да се съсредоточи върху себе си и се радва, че му се е получило. Когато решил да с върне към работа в киното пък тъкмо започнала пандемията от коронавирус. В момента Кит е зает във филмовия проект Modern Love, но подчертава, че се опитва да живее с по-малко напрегнат график.

През 2019 г. стана известно, че след завършването на снимките за „Игра на тронове“ актьорът се е озовал в клиника за рехабилитация за да се пребори със стреса, преумората и алкохолната зависимост. Медиците му предписали психотренинг, когнитивно-поведенческа терапия и медитация.

През февруари тази година Кит и колежката му Роуз Лесли (Игрит от сериала) станаха родители на момченце.

Прегледана: 67315

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече