Новия разкрития за 2-метров извратеняк от Франция, върлуващ в Бургас и Слънчака

0

Проговори бащата на един от мъжете, които спяха да заловят и обезвредят въоръжения французин от Централния плаж в Бургас. Както БЛИЦ писа той стана известен у нас с непристойното си поведение като размаха нож на плажа в Бургас след нощен запой.

„Аз съм бащата на човека, който с двама приятели, успяха да заловят и обезвредят въоръжения французин от Централния плаж в Бургас, който можеше да убие внучето ми“, посочи мъжът, цитиран от „Флагман“. Ето какво още разказа той:

Искам да разкажа за всичкия стрес, който продължава да изживява 7-годишният ми внук Тим и за душевната травма, нанесена на сина ми Добрин. Това те ще помнят през целия си живот, докато са били в Родината за малко.

Свързах се едва днес с редакцията ви, след като прочетох, че извергът в крайна сметка е останал зад решетките – заради опита да изнасили непълнолетно момиче в Слънчев бряг. Сигурно още дълго ще се разглежда делото му в съда, не знам до каква присъда ще се стигне за чужденеца, но призивът ми е този път органите на реда и на съдебната власт да не пощадят престъпника, защото след като го видяхме на снимка във вашия сайт след задържането на му на 16 юли, той беше разпознат от наша приятелка – 43-годишна жена.

Тя също е негова жертва – била е нападната по крайморската алея, до капаните на Северния плаж в Бургас, 7 дни преди това. Жената е спортувала около 05:30 часа сутринта. Оказали са се съвсем сами при срещата им по алеята. Жената е успяла да се откопчи, благодарение на добрата й физическа подготовка.

Ето какво ни костваше на нас като семейство срещата с французина Жулиен.

Пропадналият, агресивен и алкохолизиран чужденец влиза в съда на 17 юли,
все още не му е повдигнато обвинение за опита за изнасилване в Слънчев бряг 4 дни по-рано

Така започва разказа си Тошко Иванов от Бургас, добре познат на журналистическия ни екип, бивш общински съветник, дългогодишен областен секретар на СДС. Синът на г-н Иванов – Добрин Иванов е завършил стопанско управление и повече от 10 години живее в Берлин, женен за германка, с която имат 7-годишен син и 4-годишна дъщеричка.

Добрин работи на добра позиция в Мерцедес Бенц Арена. Това лято бургазлията пристигнал на гости при родителите си заедно с Тим. Всеки ден след пристигането им, дядото ги возел с колата си до Централния плаж и ги прибирал в късния следобед.

„Около 14 часа на 16 юли, Добрин се обади силно притеснен и каза, че незабавно трябва да прибера Тим от плажа. Заварих го в близост до ресторант „Нептун“, където имаше много полиция и хора. Пишеше показание за извършено престъпление. Отведох бързо детето, което бе силно изплашено и плачеше.

След около 2 часа и половина синът ми трябваше да отиде в Първо РУ, за да подписва протоколи. Той ми разказа, че когато пристигнали на плажа около 10 часа, под близък до тях чадър, спял облечен неугледно мъж, с празна до главата му бутилка от концентрат.

Синът ми е бил под свой чадър с още двама негови приятели. Тим е играел на самия бряг с още няколко деца, когато два часа по-късно, рошавият мъж се събудил и започнал да сочи към децата, крещейки на развален английски: „Ти ли ми открадна портфейла“. Тръгнал към Тим.

„Това е моят син, него ли визирате?“, реагирал е веднага Добрин. Французинът се оттеглил към храстите на близката дюна и след минута се завърнал въоръжен с нож, чието острие изобщо не е било малко. Тръгнал е към децата.

Ако Добрин не е бил с двамата си приятели и не са рискували да го обезвредят и задържат веднага, можеше да стане най-страшното. Спасителите са дошли впоследствие. Полицаите са намерили в раницата на французина документите му, но не и портфейл.

Минаха повече от 2 седмици, а внучето ми продължава да повтаря: „Дядо, аз не знаех къде да се скрия, гмурнах се под водата, за да не ме вижда. Ами, ако ме беше стигнал с този нож?!…“.

На следващия ден в събота, когато съдът трябваше да се произнесе след задържането на французина, дойдоха само двамата му приятели, а останалите многобройни свидетели предпочетоха да си отидат отново на плаж. Бях в залата. Съдията попита; „Усетихте ли, че животът ви е застрашен?“.

Аз смятам, че тримата млади мъже са действали в условията на неизбежна отбрана. Бях разочарован, когато изходът след разглежданото дело по същество, се оказа глоба от 500 лева за дребно хулиганство и нищо повече. Не знаех, че този французин е бил вече издирван от РУ-Несебър за опита за изнасилването. Бях разочарован от дознанието в Първо РУ-Бургас, защото смятах, че не искат да се занимават по същество с чужд гражданин на наша територия и че престъпникът ще се измъкне набързо от страната ни.

Сега повдигам отново темата, защото като баща и дядо, настоявам за справедлив процес и ефективна присъда.

Прегледана: 65780

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече