Свещеник и аверите му изнасилиха брутално 9-г. момиченце в крематориум

0

9-годишно момиченце стана жертва на изнасилвачи от крематориум, които, водени от свещеник, го убили, а след това, за да се отърват от трупа, го изгорили. Жестокото престъпление се е разиграло в началото на месец август в Югозападен Делхи, Индия, пише The Print.

В деня на престъплението жертвата смятала да играе на улицата с приятели, но родителите й я помолили да донесе вода от кладенеца, който се намирал на територията на крематориума, на пет минути пеша от дома им.

Половин час по-късно свещеникът се обадил на майката й и я извикал. В крематориума родителката се натъкнала на безжизненото тяло на дъщеря си, по което имало изгаряния. Свещеникът казал, че момичето е починало от токов удар и спешно трябва да бъде кремирано, в противен случай органите й ще бъдат дадени за трансплантация.

В рамките на десет минути останките на детето горели в двора, а майката била парализирана от ужас.

Привлечени от дима, група местни жители пристигнала на мястото, потушила пламъците и извадила крайниците на детето.

Първоначално полицията е завела дело само за укриване на доказателства, но по-късно се оказало, че детето е изнасилено и убито. Семейството на жертвата пък било заплашвано.

Служители на правоохранителните органи са задържали четирима заподозрени: свещеника, двама души, които са работили с него и местен жител. Те са обвинени в убийство, изнасилване и унищожаване на доказателства. 

  Местни жители споделят, че в крематориума свещеникът и другите задържани са взимали наркотици, играели са хазарт и са канели малки деца, които е трябвало да ги масажират.

Родителите на момиченцето искат смъртно наказание за престъпниците.

Прегледана: 67200

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече