Заплашили да изхвърлят Шарън Стоун от снимки

0

Докато все повече големи филмови студиа – първо Netflix, след това и Disney, изискват задължителна ваксина на снимачната площадка поне за работещите в тесен контакт с актьорите, които не могат да носят маски, има и такива, които все още се съпротивляват.

Актрисата Шарън Стоун, която винаги е била твърд поддръжник на имунизацията, обвини в интервю за Си Ен Ен, разпространено и в социалните мрежи, голяма продуцентска компания, която заплашила да я изгони от снимачната площадка, ако продължи да настоява всички заети в продукцията да бъдат ваксинирани. Звездата от „Първичен инстинкт“ обяснява, че когато попитала дали по време на снимките за филма, за който е била наета, на сета всички ще са имунизирани срещу коронавирус, получила отговор: „Не се налага задължителна ваксинация. Някои ще бъдат ваксинирани, за други ще има тестове“.

Според актрисата, продуцентската къща й наредила да не се оплаква срещу установените правила, в противен случай щяла да бъде изведена от снимачната площадка. „Разбирам страха на хората, разбирам колко е трудно, защото и аз изгубих някого, на когото много държах. А здравето на сестра ми, страдаща от лупус, се влоши много, когато се зарази с Covid-19. Затова е важно да си ваксиниран“, коментира Шарън. Тя казва още, че е получила много интересен ангажимент, който с удоволствие би изпълнила, но Американската гилдия на продуцентите в момента не гарантира, че всички на снимачната площадка ще бъдат ваксинирани.

За Стоун сегашната ситуация е неприемлива, защото не позволява да се работи спокойно. „Заплашват, че ще ме изпратят вкъщи? Ще продължа ли с моята битка, докато не бъде поискано от работещите на снимачните площадки да бъдат ваксинирани? Абсолютно да. Трябва да ходим на работа при безопасни условия. А засега те не са такива“, заключава актрисата.

Прегледана: 67415

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече