АД: Епичната битка на Антон Радичев с „Топлофикация“ продължава

0

Епичната сага на актьора Антон Радичев с „Топлофикация“ продължава. Макар делата да се бавят заради ситуацията с Ковид-19 и лятната почивка на съдебната власт, комикът не се е отказал да надвие парното и си търси обрано парите, които са му взели.

Аз съм минус 6196 лева, но към 5 хиляди ще ми ги върнат, защото ги съдим и ние. Те са закъснели с два дни. Адвокатът ми е сигурен, че ще си вземем парите“, споделя звездата от НЛО, който се сдобил тихомълком с присъдата.

„Много ме впрегнаха тези от „Топлофикация“, защото не ми казаха – осъдили са ме, без да ме известят да присъствам в залата. Иначе щях да си отида с адвокат и щеше да стане съвсем друга история“, гневи ce Радичев. Заради проблемите му с дружеството от известно време сметките му в банка са замразени. Въпреки това не е разрешено пенсията му да е запорирана, затова всеки месец той ходел лично до банката, служителите там се обаждали, за да вдигнат запора, той теглел парите и пак блокирали сметката му.

За всички други приходи обаче това правило не важало. Актьорът измислил как да заобиколи ситуацията и помолил навсякъде да му плащат хонорарите като едно време – на ръка, за да не минават през банковата му сметка, пише в. „Ретро“.

Прегледана: 68730

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече