Майка малтретира и накрая уби зверски 3-г. си дъщеря

0

На 9 август миналата година трупът на бебето Кейли-Джейд Прийст е открито в апартамента, в който то живее с 23-годишната си майка Никола Прийст. По стомаха и гърдите на момичето са открити сериозни рани, съобщава „Дейли Мейл“.

Разследването веднага установява, че детето е било бито с ръце и крака. Полицията не разполага с преки доказателства кой точно е убил детето. Но миналия петък Бирмингамският кралски съд призна майката и нейния 22-годишен приятел Калъм Редфърн за виновни в непредумишлено убийство.

Но ако съдим по социалните мрежи на майката, тя явно има какво да крие. Месец след смъртта на тригодишната си дъщеря жената записва сълзлив видеоклип в TikTok с многозначителна песен.

От текста на песента са думите – „Съжалявам, мамо и татко, знам, че сбърках, трябваше да се постарая повече“.

След това Никола Прийст, която по време на разследването многократно е определяна като „пристрастена към социалните мрежи“, е публикувала още много видеоклипове, в които разказва колко много ѝ липсва дъщеря ѝ.

Това може и да е вярно, но остава неоспорим факт, че Кейли-Джейд е живяла в ужасни условия. В кореспонденция с приятеля си майката буквално се заклева да убие дъщеря си.

„Някой ден ще я убия… Тя продължава да тича от всекидневната и влиза в кухнята. Ударих й шамар заради това, че си е изцапала памперса“, пише британката.

А гаджето на Никола само я дразни. В отговор той ѝ изпраща SMS: „Добре, удари я отново и от мен.“ В друга кореспонденция мъжът пише: „Вече се уморих от нахалната ти дъщеря“.

Когато процесът приключи, Никола Прийст и Калъм Редфърн бяха незабавно задържани и отведени в затвора. Там те ще прекарат съответно 15 и 14 години.

Прегледана: 68655

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече