Измамена! Богдана Карадочева пропищя от скандална банкерка

0

„Господ да я съди тази Ирина Аткова! Аз съм християнка и знам, че човек не бива да желае лошото другиму, много болка ми причини тази жена. И смятам, че ще си плати по един или друг начин. Но няма да съм аз тази, която ще отмъщава и ще говори разни обидни думи, има провидение, Видовден.“

Това сподели голямата естрадна звезда Богдана Карадочева, когато разбрала, че Интерпол е спрял да търси измамницата, която освен нея завлече с много пари и футболиста национал Мартин Петров преди години. Аткова вече не се издирва с червена бюлетина от Интерпол, както бе доскоро, вижда се от сайта на международната организация.

Банкерката потъна вдън земя заедно с парите на Богдана през 2017 г., а възмездие и досега няма. За скандала с певицата писа „България Днес“. Той се разиграва през 2016 г., когато банката, в която Карадочева има пари, назначава Ирина за нейна лична банкерка. Хитрата банкерка започва да се обажда често приятелски както на Богдана, така и на Мартин Петров. При една от срещите си тя предлага на изпълнителката да си изтегли парите, които държи в сметката си, за да може да ги „удвои“. Без да се съмнява в казаното от служителката, Богдана се доверява и изтегля спестяванията си. Дава ги на Аткова, като към парите включва и известна сума от брат си.

Измамницата твърди, че е вложила всички средства във финансова къща. По подобна схема е подмамен и Мартин Петров. През август, 2017 г. мошеничката спира да вдига телефона на Карадочева и Мартин Петров и се изпарява. Напуска и банката, в която работи. Богдана разбира, че е измамена, когато ѝ се обаждат от финансовата къща и ѝ казват, че не познават Ирина.

„Нямаше как да заведа дело срещу нея, защото документите не бяха у мен, това бе лична договорка. Много ме заболя и още ме боли, защото сумата, с която „влязох“, не бе малка“, сподели още Богдана. Измаменият Мартин Петров се разделил с 4 милиона пак по същата престъпна схема.

Прегледана: 66130

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече