Издъхна жената скенер Боряна Тотева

0

Тъжна вест – напусна ни жената скенер Боряна Тотева. Ясновидката, нумеролог със световно признание и повече от 25 години професионална практика е починала на 1 септември.
 

Боряна е възпитаник на руската окултна школа, прогнозите, които правеше, се сбъдваха с точност до 94%. Много хора я търсеха, за да премахне енергийните вмешателства. Чрез специални славянски ритуали ясновидката неутрализираше отрицателното въздействие и изчистваше астрала на поразения от негативната намеса. Често бе търсена заради способността си да събира разделени двойки.
 

Дарбата на Боряна се проявява още в детските ѝ години. На 8-годишна възраст тя изпада в клинична смърт. Веднага след като се възстановява, при нея настъпват промени. Две години по-късно майка ѝ посещава баба Ванга, която ѝ казва, че дъщеря ѝ има дарба от Бога и след 40-ата си годишнина „Ке странства и ке стане много известна“.
 

Животът на Боряна напълно се променя през февруари 1991 г., когато тя сънува странен сън, от който се събужда с изключително силен прилив на енергия. След този сън ѝ се случват странни събития – започва да вижда органите на хората във форма, цвят и обем, като на скенер, посочвала проблемите им, без те изобщо да са споменавали за тях. Така се появява и прозвището ѝ „жената скенер“. До последния си дъх тя помага на хора от всички краища на света, като най-добра е в откриването и развалянето на магии.

Прегледана: 71140

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече