Разделяме се с бащата на сина ми! Илиян ми изневерява

0

Джулиана Гани се развежда! Една от най-популярните моделки у нас хваща половинката си си Илиян Найденов да й кръшка.

Малката Джулка разбира за задявката на бизнесмена с друга девойка зад гърба й. И повече не иска да е с него. Тя е категорична, че с брака й е приключено.

„Развеждам се с този. Няма защо да му прощавам. Докато аз работя, той си пише с някакви шматки! Не искам да имам повече нищо общо с това неблагодарно същество. Не заслужава сина, който има от мен“, сподели разочарованата миска.

Тя научава за свалките на мъжа си съвсем случайно, докато е на почивка във Франция. В момента тя е в Сен Тропе и разбира за изневерите на мъжа си в понеделник вечерта.

„Едно момиче ми се обади и ми каза, че Илиян искал нейни снимки по дупе. Видно я е свалял, показа ми и чатовете им. Пращал й целувки“, разказва Джули.

„Хайде вдругиден да дойдеш при мен. Ще пием вино, ще правим секс, ще можеш да ме видиш гол и да правиш каквото си искаш с мен. Прати ми селфи, искам да те гледам, много си красива“, гласят част от зарибявките на Найденов.

Момичето е танцьорка и работи в куп дискотеки, не само в София, но и по морето, става ясно от чатовете.

Освен развод, Гани ще иска и да вземе детето си от Илиян. Двамата имат 2-годишен син на име Давид. „Искам всички да знаят колко долен предател е Илиян. Той дори няма сърце да ми признае. Аз работя, снимам, изкарвам парите, целият ни бизнес е на плещите ми“, обидена в Джулиана, в изповедта си пред „България Днес“.

Прегледана: 47245

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече