Таня Боева: Срещу мен имаше заплахи, тормоз, както физически, така и психически

0

Тя призна, че е била жертва на психически, физически и емоционален тормоз, но не иска да уточни откъде са идвали заплахите. Пред „България Днес“ певицата с десетки хитове зад гърба си сподели, че се налага да напусне дома си заради ужаса, през който преминава.

„Смених си местоживеенето, напуснах дома си заради този тормоз. Всичко е описано в прокурорско постановление. Срещу мен имаше заплахи, тормоз, както физически, така и психически. Всичко това все още е юридически казус и не искам да коментирам имена“, разказва пред вестника Таня Боева.

Певицата в продължение на 4 г. е жертва на насилие

Певицата в продължение на 4 г. е жертва на насилие

 „Подадох сигнал преди доста време. Чупиха камерите пред дома ми в Стара Загора. Обраха дома ми в София. В прокурорското постановление пише, че е трябвало да ми подхвърлят наркотици, че са искали да нападнат мои близки“, разкрива още изпълнителката на вечния хит „Дама пика“.

Таня Боева признава, че е имало огромен страх заради натиска към нея и дълго време не е успявала дори да твори.

„Нямаше ме четири години на музикалния небосклон, не съм имала време, енергия за нищо. А и през цялото това време аз трябваше да се грижа за сина си“, споделя още певицата, като подчертава, че в прокурорското постановление пише, че тя има повод за основателен страх.

„Всичко това може да срине един човек без значение дали е жена или мъж. Искам да мотивирам други хора, които минават през подобен казус, да споделят не само с близки хора, а и с институции“, добави Боева. „Точно затова, макар и след толкова време, го оповестявам, за да известя, че такива неща се случват. При всички случаи това те отказва от желанието да твориш“.

На въпроса как се преодолява подобен етап от живота, Таня Боева отговаря категорично: „Преодолява се с много вяра в Бог и здрава психика!“

Прегледана: 25625

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече