Пиян мъж размаза с чук главата на едногодишно дете

0

Близо до Калининград пиян мъж се разправи брутално с момченце на година и половина

39-годишна местна жителка заедно с малкия си син дошли на гости на 50-годишния Александър Грачев. Приятелите пили алкохолни напитки и след известно време жената заспала. Останало без вниманието на майката, бебето започнало да капризничи и да плаче.

Тогава ядосаният мъж многократно ударил главата на детето в стъпалата на стълбището във входа, а след това продължил да го млати с чук. Убиецът скрил тялото на момчето на тавана, като го закрил с облегалката на дивана.

Събуждайки се, жената не намерила сина си и започнала да го търси. Нейният познат също се преструвал, че участва активно в издирването на детето. Скоро притестената майка се обърнала за помощ към полицията, която незабавно открила тялото на жертвата и задържала заподозрения.

Сега разследващите работят с мъжа. Образувано е наказателно дело по клауза „в“ от втората част на член 105 от Наказателния кодекс на Руската федерация („Убийство на непълнолетен“).

Според съседи мъжът е живеел сам, жена му е починала отдавна, а децата са пораснали. Неговата приятелка с малкото дете в селото не е виждана досега. Между другото, задържаният има шест внуци.

Жената има по-голямо дете, то живее с баща си.

Превод: БЛИЦ

Прегледана: 22935

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече