Турчин се самоуби, след като разбра по телевизията, че жена му изневерява

0

Турчин, който разбра в живо предаване по телевизията, че съпругата му е изневерявала, се самоуби в дома си в егейската провинция Ушак.

Серкан Къяк, баща на едно дете, се появи в турска телевизионна програма, която разследва семейни драми, след като не успя да се свърже със съпругата си Зехра.

По време на телевизионното предаване на живо съпругата му каза, че му изневерява и че го е напуснала, което накара Къяк да получи нервна криза.

„Ти ми изневери 4-5 пъти в миналото и аз ти простих. Върни се, пак ще ти простя“, каза той на Зехра в ефир.

На следващия ден Къяк, който според съобщенията е израснал в сиропиталище, се появи отново в шоуто, казвайки на известната водеща Мюге Анлъ, че е готов за нов живот. Но след като се прибрал вкъщи, се опитал отново да разговаря със съпругата си по телефона, за да се сдобрят. Тя категорично му отказала. След това Къяк взел детето им и го оставил при сестра си. На следващия ден той със съпругата си е трябвало да се срещнат в Истанбул, в предаването, в ефир и да се опитат са спасят брака си. Но на сутринта мъжът е открит мъртъв в дома си. По случая се води разследване.

След новината за самоубийството му, водещата Анлъ вчера в предаването обяви тъжната вест и потвърди, че Къяк се е опитал да се събере отново със съпругата си след програмата.

„Предполагам, че единствената цел на Серкан беше да се опита отново брака му да продължи. Той всъщност беше в приповдигнато настроение, когато напусна шоуто. Ние всички много го харесвахме. От семейството му потвърдиха, че ще му съдействат да се ожени отново. Но той е бил покрусен от раздялата и не можа да я понесе“, каза Анлъ.

Прегледана: 62820

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече