Крокодил изяде мъж пред очите на приятелите му

0

На брега на река Лоп в Индонезия крокодил внезапно и неочаквано нападна мъж, завлече под водата и го уби. Това съобщават медията Metro.

Нападението е станало в провинция Източен Калимантан. Влечугото тихомълком рязко излязло от реката, грабнало светкавично и неочаквано 37-годишен мъж на име Камарудин пред очите на приятелите и семейството му, като бързо го завлича със страшна сила във водата.

Роднините на мъжа веднага се втурнали към реката, за да се опитат да спасят индонезиеца, но не могли да намерят нито него, нито хищника.

Полуизяденото тяло на Камарудин е намерено едва късно вечерта на следващия ден.

„Той беше открит от роднини, които извършиха самостоятелни издирвания. Това се случи в сряда, 15 юни, около 23:30 часа местно време. Тялото е предадено на семейството за погребение“, каза ръководителят на регионалната агенция за ликвидиране на последствията от природни бедствия.

Жителите на района, където е извършено нападението на влечугото, са предупредени да бъдат особено бдителни, докато са на брега на река Лоп, която явно гъмжи от крокодили.

По-рано беше съобщено, че в индийския град Дандели на туристи и поклонници е забранено да плуват в река Кали заради зачестилите атаки на крокодили.

От началото на годината влечугите са убили най-малко трима души край водата, пише Лента.ру, позовавайки се на медията Metro.

Прегледана: 18750

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече