Дъщерята на Баш Майстора 3 пъти в болница заради ковид

0

Веселина Господинова, единствената дъщеря на легендарния актьор Кирил Господинов, отново е изпаднала в труден житейски период. Наследничката на Баш Майстора сподели пред приятелите си в социалните мрежи, че пак е попаднала в клопката на ковида.


„За една година водя трета битка с коронавирус. Отделенията са пълни. Пазете дистанция! Обичайте се, моля ви!”, написа Веселина от пловдивската инфекциозна болница „Св. Георги”, където ситуацията с поредния пик на пандемията никак не е розова. През миналата година китайската зараза стана причина за смъртта на нейната майка – проф. Мирослава Кортенска, която беше в болница с тежък ковид и не успя да се пребори за живота си. Докато Веселина трепереше за нея, нейният съпруг Даниел пък я напусна и избяга мистериозно, зарязвайки я да се грижи сама за техните две деца. Заради тревогите около драматичните обрати в живота й, Веселина беше с разклатено здраве и сподели, че не получава никакви помощи от държавата и трудно посреща елементарните свои разходи и тези на двете си деца.


Въпреки че пробва да пребивава за кратко в Холандия, за да си осигури по-висок стандарт на живот, щерката на Кирил Господинов не издържа на емигрантското битие и отново се върна в родината. В последните месеци тя се беше посветила на създаването на втората биографична книга в памет на нейния баща. Изданието излезе от печат и Веселина обикаля из цялата страна, за да го представя пред публиката. Съдбата й е изпълнена с обрати и трудности още от ранното й детство. Баща й Кирил и майка й Мирослава изживяват бурна любов, но малко след като изпепеляващите чувства помежду им пламват, пътищата им се разделят завинаги.

Макар актьорът да е с 20 години по-възрастен от Мирослава и да пътува чак до Русия, за да сключат брак, тъй като по онова време покойната вече професорка още учи висшето си образование, разводът идва само 2 години след началото на отношенията им. Господинов обаче не къса връзката със своята дъщеря и се грижи за нея до последния си дъх. Веселина е завършила НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов, а след това и немска филология, но така и не успява да пробие нито в театъра, нито в киното. През годините, за да успява да се издържа, е работила какво ли не.

Прегледана: 53230

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече