Брат на актьор в кома след фитнес стимулант

0

„Нямам сили да говоря за състоянието на брат ми. Ще коментирам, когато самият аз съм в състояние.“ Това каза за „България Днес“ актьорът от Пловдивския театър Тодор Дърлянов. От гласа му обаче личеше, че е съкрушен.

33-годишният Георги Дърлянов, братът на звездата от сериала „Седем часа разлика“, наскоро изпаднал в кома след употреба на фитнес субстанции. Младият мъж е бил настанен в бургаската многопрофилна болница и въпреки че се е намирал на прага между живота и смъртта, лекарите успяват да го върнат в съзнание. Състоянието му обаче оставало много тежко. Братът на актьора е получил инсулт с парализа на крайниците. Засега лекарите не се наемат да определят след колко време ще започне да се движи.

За пострадалия Георги Дърлянов медиите от региона са публикували противоречива информация. Някои са го нарекли „представител на ъндърграунда“ в Поморие. Фаталните фитнес субстанции, които е употребил братът на актьора, били от типа „стромба“.

Бащата на братята Дърлянови е намерил Георги в безсъзнание на пода на апартамента му в поморийския кв. „Свобода“. Поне едно денонощие той не е имал връзка с него, затова се предполага, че младият мъж е бил в кома поне 12 часа, преди да бъде транспортиран в болницата на Бургас.

Тодор Дърлянов е съкрушен от семейната драма

Тодор Дърлянов е съкрушен от семейната драма

В местните медии бизнесите на Георги Дърлянов бяха наречени „съмнителни“. Описан е като човек с финансови възможности, но с непрозрачни източници на охолния си живот.

Колегите на Тодор Дърлянов в пловдивския театър се отнесли с разбиране и съчувствие към семейната му драма. Те го ожалвали, че такъв „млад, талантлив и възпитан“ човек е трябвало да се сблъска с подобно нещастие. „Тодор не заслужава това“, коментират негови приятели в социалните мрежи. Една от тях е Мика Стоичков. Актьорът и щерката на Христо Стоичков дружат от години, разказват хора от тяхното обкръжение.

Прегледана: 57660

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече