Андреа с разкрития: Кобрата превърнал живота й в ад, искала да емигрира

0

„Напуснах „Пайнер“ защото Кубрат искаше, а след това се оказа, че иска да спра да пея“ – не спря с откровенията сапаревобанската дива

Фолк певицата Андреа отново избухна с разкрития за бившия си годеник Кубрат Пулев. Тя отговори на въпроси на фенове в социалните мрежи, като започна да прави разкритие след разкритие.

Тя първо каза, че боксьорът не й е позволил да продължи живота си с друг мъж, подлагайки я на „стрес и тормоз“, заради което е обмисляла да се премести в друга държава. Ето какво отговори певицата на въпрос на фен „Какви са тези драми с Кубрат?“:

„Няма да крия вече повече! Да, с Кубрат сме разделени от 2 години, по през тези две години той продължи живота си…а на мен не ми позволи. Мислила съм даже да се преместя в друга държава, само и само да мога да бъда щастлива, да намеря половинка до себе си и да не бъда подлагана под стрес и тормоз!“

Другото питане беше дали е преживяла бившия си.

„Какво да му преживявам? Той си има свой живот, деца и така нататък. Междувременно докато уж има деца ме моли аз и той да си направи свои.След това, ако може да направи още деца и на други жени. Мисля, че няма какво да кажа по темата с морала, семейните ценности и патриотизма, за който тръби по телевизията. Оказа се, че аз с моите голи снимки и чалга кариера, държа повече на тези неща“ – заяви блондинката.

„Напуснах „Пайнер“ защото Кубрат искаше, а след това се оказа, че иска да спра да пея“ – не спря с откровенията сапаревобанската дива, която завърши с цитат на Сун Дзъ, V век пр. Хр.

„Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб“ – явно визирайки бившия си Кубрат Пулев.

Прегледана: 56900

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече