Красимира живяла в манастир, преди да размаже главата на Божан с гира

0

До месец ще стартира делото срещу 36-годишната Красимира от Кючука, която размаза главата на гаджето си Божан с гира. Прокуратурата вече е внесла обвинителен акт срещу нея за кървавото убийство.

Красимира и 28-годишният Божан били приятели. За определен период младежът се пренесъл да живее в апартамента й, а след това тя в неговото жилище. По-късно за няколко месеца двамата се разделили. След това отново продължили да се срещат. Красимира живяла за кратко и в манастир. Когато се прибрала, подновила срещите си с Божан.

На 20 октомври миналата година двамата се видели в дома на Красимира. Божан казал, че не се чувства добре, но тя не му повярвала. Смятала, че отивал да се среща с друга жена. Той се прибрал в дома си, а тя не спряла да му звъни по телефона. На следващия ден Божан отново отишъл в апартамента й. Тя поискала да излязат навън. Младият мъж отказал, защото не се чувствал добре, но Красимира отново не му повярвала. Тя взела метална гира от терасата и с нея няколко пъти нанесла удари по главата му. Божан починал от получената тежка черепно-мозъчна травма, според заключението на съдебномедицинската експертиза.

Убийцата опитала да заличи следите от престъплението, но след като съседи започнали да звънят на вратата на жилището, се отказала. По-късно разказала за случилото се пред свидетел.

Красимира е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ и се намира в затвора.

Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото, съобщава Марица.

Прегледана: 53995

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече