Сестрата на Джорджина: Децата ми няма какво да ядат, а тя – тъне в лукс!

0

Джорджина Родригес, която всички познават и обичат като половинката до футболната звезда – Кристиано Роналдо, крие тъмни, семейни тайни. Оказва се, че докато тя тъне в лукс, сестра ѝ и племенниците тънат в мизерия. Това стана ясно след интервю, в което Патрисия Родригес сподели за сложната връзка със сестра си. Оказва се, че преди да се срещне с богатия си мъж, който променя живота ѝ, Джорджина е живяла в абсолютна бедност, а сестра ѝ все още живее така.

Според Патрисия, Джорджина изобщо не се интересува от финансовото положение на най-близките си и докато пътува с частни самолети и носи маркови дрехи, дори не се опитва да помогне на семейството си.

“Разорена съм и сестра ми не ми помага. Аз мога да се оправя с парче хляб, но децата ми са нейни племенници. Наистина не очаквах това от нея. Понякога имам достатъчно за ядене, понякога не. Понякога има да платя наема, понякога не.” Очевидно двете не са в добри отношения, но е интересно дали след това признание ще има отговор от страна на Джорджина и дали ще помогне на сестра си в този труден момент.
 

Прегледана: 55020

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече