Пребили д-р Огнянова на снимки

0

Родната актриса Диана Димитрова, станала известна като д-р Огнянова от хитовия сериал „Откраднат живот“, призна, че е била жертва на физическо насилие по време на снимки.

Тя категорично отказва обаче да назове името на човека, причинил й всичко това и унижил я пред 30 човека екип преди 5 години. Актрисата не отговори на мобилния си телефон за коментар.

Смелост

Димитрова събра смелост и 5 години по-късно разказа историята си, като подкрепи случилото се и със снимки, на които плаче и показва синините си от ударите. „5 години си задавам въпроса защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш пред достойнството си. Защо позволих на този… човек да ме “докосне“ по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми“, връща се назад в миналото актрисата.

Прегледана: 53670

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече