Валери Йорданов е в болница, кръвната му захар е 27,3

0

Актьорът Валери Йорданов заяви емоционално по време на пресконференция на министъра на културата проф. Велислав Минеков днес, че се страхува за живота си. Звездата от „Хъшове“ и „Кецове“ призна, че цяла нощ не е спал от притеснение. Днес сутринта той е постъпил по спешност в болница, а нивата на кръвната му захар са скочили до внушителните 27,3.

Йорданов патетично заяви, че ще съди директора на Народния театър Васил Василев, защото „той е позволил всичко това да се случва“. По тази причина си е извадил медицинско и щял да отиде при адвоката си, за да заведе жалба срещу директора.

Тази сутрин актьора се почувствал много зле и веднага отишъл в болница. Оказало се, че от стрес и тревога е вдигнал кръвната захар до немислими стойности – 27,3, което представлявало опасност за здравето и живота му. От болницата искали да го задържат за лечение, но той излязъл срещу подпис, че осъзнава риска.

Йорданов посочи, че причина за проблемите в здравословното му състояние е и издадената заповед от директора Васил Василев за вътрешно разследване срещу Морфов. Василев от своя страна обвини служебния министър на културата за продължаащата война.

„Разберете, че аз вече се опасявам физически и за себе си, и за колегите. По време на представлението „Хъшове“ в антракта падна стената, на която аз трябваше да се катеря. Стената счупи носа на реквизитора и вкара едно момиче в болница. Аз се опасявам физически за живота си“, каза актьора. Според него случката може да е инцидент и случайност, но „щом се стига до там актьорът да проверява декора, дали ще оцелее до края на спектакъла, значи май нещо не е наред“

Прегледана: 52050

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече