Станимир Гъмов разбива още една връзка, мърсува с млада актриса

0

Станимир Гъмов май няма спирка, когато става дума за любовни страсти, въпреки че личния му живот в последните години прилича повече на голям хаос, отколкото на нещо друго.

Този път кукленият актьор започна връзка с колежката си Стиляна Маркова и в това нямаше да има нищо учудващо, ако Маркова не беше обвързана вече. С Гъмов се срещали предимно нощем, за да не разбере гаджето на актрисата. Друг е въпроса обаче, какви обяснения дава Стиляна на официалния мъж до себе си за липсата си в тези часове от денонощието.

48-годишният актьор пък, се хвалел наляво и надясно с новото си гадже, с което твърдял даже, че вече дели един покрив. Очевидно таи надежди Маркова да бие шута на предишния си приятел и да остане само с него. Както се казва – ще поживеем, ще видим.

Факт е, че през последните 20 години Станимир Гъмов не се спря – купони, жени, напивания и логично изтънял джоб. Зрителите на „Биг Брадър“ още помнят изпълненията му, обидите в лицето на Джулиана Гани и Кичка Бодурова, пише kliuki.bg.

Към новата си изгора Гъмов също демонстрира познатото просташко поведение, наричайки я в социалните мрежи „м@нгал“. Дори е написал да му върне чаршафите, което е голям удар за нея, защото така гаджето й става публично опозорено, че са му сложили рога

Прегледана: 58300

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече