Цеца в тежка криза, линейка на концерта й

0

Извънредна ситуация на концерт на Цеца. Певицата много ярко си спомня едно от участията си в Смедерево, когато седмица преди да излезе на сцената, тя се разболява.

„Седем дни преди концерта в Смедерево имах друго участие и ми станал лошо. Навън беше минус 8, аз бях с късо палто и ме сряза. Мислех да отменя концерта в Смедерево, защото физически не можах да стана от леглото. Това са болки, които не съм изпитвала през живота си“, разказва балканската звезда пред сръбска телевизия.

Организаторът на проявата упорито я молил да участва, предложил и линейка, ако се наложи.

Един човек ме покани да застана на сцената, каза ми, че хората ще го линчуват, ако не се появя. Казах му, че не съм склонена да отменям концерти, изпълнявала съм хиляди пъти, когато съм болна, защото го правя професионално. Каза ми, ще сложим линейка до сцената, да не си помислят хората, че съм симулирала нещо“, споделя още изпълнителката на „Pile”.

Тогава Цеца решила да се консултира с лекари.

„Консултирах се с група лекари. Едни ми препоръчаха строга почивка, и в никакъв случай да не излизам на сцената. Други ме съветваха да се движа. Реших да изляза пред публика, наистина до сцената стоеше линейка. Всичко мина добре, бях увлечена от атмосферата и всичко завърши добре“, заключи певицата.

Прегледана: 57780

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече