Жесток инцидент с Богдана Карадочева  

0

Неприятности са застигнали кралицата на шансона Богдана Карадочева. Певицата сподели, че е преживяла злощастен инцидент, при който счупила крака си. През миналата година съвсем неочаквано звездата се спънала в стълба, докато била на разходка в центъра на София. При падането на земята така се сгромолясала, че кракът ѝ се потрошил. Наложило се да бъде повикана Спешна помощ, а положението първоначално не изглеждало добре. Богдана обаче се разминала без операция, а само с поставяне на специална медицинска шина. Благодарение на нея успяла да се възстанови и счупеното зараснало без усложнения. Процесът обаче бил изключително тежък и дълъг, а притесненията не я напускали и до днес.

Макар вече лекарите да били категорични, че кракът ѝ е като преди, уплахата още преследвала Карадочева. При всяко излизане навън тя се пазела, внимавала изключително много къде стъпва и се отказала от една от големите си страсти – високите обувки. Известната със шармантния си и изключително елегантен стил певица зарязала токчетата в гардероба и вече носела предимно равни обувки. Елегантните слагала само за поводи, понеже не искала от суета да пострада отново.
От половин година насам тя и съпругът ѝ Стефан Димитров са и новодомци. Те продадоха легендарния си апартамент на „Витошка“ и се преместиха на тиха уличка в квартал „Лозенец“. Там обаче улиците са тесни, някои от тях са павирани и придвижването може да бъде наистина опасно, особено ако има поледици.

Богдана обаче била доволна и от обстановката, и от съседите. Чувствала се комфортно в новия дом, харесвало ѝ, че нямало такава шумотевица денонощно. Докато живееха на „Витошка“, със Стефан се оплакваха първо от преминаващите трамваи, а после от глъчката от заведенията, които изникнаха като гъби в пешеходната част на булеварда. Денонощно под прозорците си музикалното семейство чувало крясъци, силен смях, а нощем било пълно с пияни люде. Прочутият апартамент на най-известната улица в София не беше наследствен за певицата от покойния ѝ баща, кожухаря Иван Карадочев, а закупен от нея самата. Дълго време тя се чудела дали да го продаде, но вече не съжалявала за решението си. Сега била съседка с някои от най-близките си приятелки, сред които и дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки.

Прегледана: 64710

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече