„Мъжкар“ изгони бременната си жена, не искал момиче

0

Докато Янка Такева и Нешка Робева борят джендърството в училищата, българските мъже доказват, че сами знаят как да се грижат за семейното си щастие. Бременната Мери от София моли за помощ, след като бащата на бъдещото й дете я изоставя. Причината – не искал да имат момиче.

Нещастницата се е прибрала при майка си, която е възрастна и също има нужда от помощ. За историята им споделиха от „Подай ръка“:

„С молба за помощ към нас се обърна Мери от София.

Жената е бременна, но след като се е разбрало, че детето ще бъде момиче, бащата изоставя майката, защото не му е харесало какъв ще е полът на детето.

Наплюл я е и си е тръгнал и повече не я е потърсил.

От всичкият стрес, след като остава сама, Мери се прибира при майка си, която е възрастна и също има нужда от помощ.

Мери се страхува, че няма да може да се справи сама и ни помоли да осигурим всичко, което ни е по силите за новородено дете.

Ако имате дрешки, памперси, шишенца, биберони, количка и всичко, което и нужно за една майка, току – що родила, молим да се свържете с нас и да подарите на Мери, каквото сметнете, че би било подходящо и в полза за жената.

Тъй като в момента е и без работа, Мери и майка и имат нужда от подкрепа, за да осигурят прехраната и битовите си сметки, докато жената отново почне работа и всичко при нея се нормализира.

Може да подкрепите каузата ни за Мери, чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка

Основание: Дарение за кауза на Подай ръка 02

PayPal: bg.organizationfbf@gmail.com

Прегледана: 56515

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече