Нови неприятности за тротинетката Емили и аверите й Чеченеца и Тошо Куката!

0

22-годишният джендър Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и сподвижниците му от скандалния клип с вързаното като куче момче – Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и продуцентът бензинджия Стоян Карапанов, ще отговарят пред Темида за хулиганство и грубо нарушаване на обществения ред с изключителен цинизъм.

Обвинителният акт срещу тях на районната прокуратура в Пловдив вече е внесен в съда, а наказанието е до 5 г. затвор, предаде „Телеграф“.

Закоравелите пандизчии в кауша вече тръпнат в очакване при тях да дойде Емили Тротинетката. Той вече прекара близо 2 месеца в следствения арест и постоянно се оплакваше, че загорели мъже му се точат.  Симпатизантът на ПП-ДБ дори искаше да посяга на живота си.

Зад решетките стояха също Куката и Чеченеца, но не е продуцента на клипа Стоян Карапанов, който мина метър тогава.

В обвинителния акт на прокуратурата освен чисто правните аспекти, има и любопитни извадки от житието и битието на т.нар. „инфлуенсъри“. За Даниел Йорданов е записано, че се „самоопределя като жена и е популярен с това, че е управлява тротинетка“.

За 31-годишния Карапанов се посочва, че живеел в пловдивско село и помагал в организирането и заснемането на видеоклипове. Той работел на бензиностанция, а вързаното като куче момче Денислав било негов колега. 

За Денислав Димитров от прокуратурата посочват, че „бил наивен, срамежлив, стеснителен и лесно манипулируем“.

Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.

Прегледана: 60935

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече