Откриха жена, оковна с катинар около врата

0

Жена, окована с вериги за пода и с катинар на врата, бе открита от полицаи, след като съседи се оплакали, че от съседната къща се чуват отчаяни викове. Ужасяващата история от Луизвил, Кентъки дълбоко потресе жителите на градчето.

Пристигайки на място, униформените не успели да влязат през парадния вход, той като той бил барикадиран. Наложило се да проникнат в жилището със стълба през прозорец на втория етаж. Там се натъкнали на шокиращата гледка – млада жена била окована като куче за пода, а веригите около врата й били закопчани с масивен катинар и закрепени за пода с големи винтове. След като полицаите разрязали веригите с брадва, извели жената от къщата на ужасите и я поверили на грижите на медици в център за борба с насилието.

Два дни по-късно нейният мъчител – 36-годишният Мойзес Мей е задържан. Той е обвинен в отвличане, сплашване на участник в съдебен процес, безразсъдно застрашаване на човешки живот, нападение, терористична заплаха и тормоз.

Според полицейския доклад по случая Мойзес Мей и жената са се карали няколко дни преди да тя да бъде открита. Тогава Мей й посегнал физически за първи път. Когато тя се върнала, за да вземе вещите от дома му, той я оковал и й отнел телефона.

Прегледана: 65525

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече