Богданска преживя инцидент с детето в колата

0

М оделката и инфлуенсър Александра Богданска отново изпадна в премеждия на пътя. Красавицата успя да се натресе в бордюр и да счупи бронята на колата, докато взимала сина й Габриел от детска градина.  Червеният Dodge определено преживя много в ръцете на моделката. Подобен инцидент и се случва за втори път. Сефтето го направи в началото на тази година, но тогава прие нещата доста позитивно и бързо излезе от ситуацията – залепи бронята с тиксо и си продължи по пътя. 

Този път обаче самата тя разказва, че доста се разстроила от ситуацията, но три неща са й помогнали да го преодолее. Като едно от тях определи сина й Габриел, който й казал, че всичко ще бъде наред „и всичко е наред, защото сме здрави и сме заедно“, казва Богданска. Тя разказа още как една жена я догонила й и казала, че е страхотна, без да я познава, освен това прочела и мило съобщение от последовател в Инстаграм, благодарение, на което успяла да вдигне духа й. 

Определено на Алекс не й върви с колата – подарък от бившия й съпруг Даниел Петканов, все попада в инфарктни ситуации с нея. Освен малките инциденти редовно Градска мобилност я закопчава и се превърна в основен донор на общината. 

Прегледана: 11760

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече