Майка прибра сина си с дълбоки рани по лицето от детска градина

0

Майка е прибрала детето си от детска градина в Добрич с дълбоки рани по лицето. Това съобщи тя в социалните мрежи.

От думите й става ясно, че персонала на градината има няколко обяснения за случилото се, но те са различни. Тя обяснява, че след инцидента дори не е била уведомена. 
 
Публикуваме пълния текст с разказа на жената без редакторска намеса:

Вчера 13.09.2023г., взимайки си детето от детска градина (ДГ “Зорница” гр. Добрич), детето ми го водят при мен с жестоки рани в областта на лицето. Обясненията от част от персонала са няколко и са различни. Едното обяснение беше, че е бягал, спънал се и паднал, второто беше, пак че е бягал, спънал се е обаче в баскетболен кош (пластмасов) и е паднал на него, третото беше, че е паднал от метална катерушка! В крайна сметка, адекватно обяснение нямах! Знаем само, че детето е паднало около 10 часа сутринта, плакало е ужасно много, погледнала го е сестрата, но НИКОЙ, не е сметнал за нужно да ни се обади и поне да ни информира!!! Също така, след този случай, детето ми стана страхливо и постоянно плаче, не мога да го изведа на вън на разходка, защото го е страх. А това е дете, което е истинско слънчице. Той беше едно усмихнато, бодро и много обичливо дете! След разговор с директорката на детската градина, нищо не се случи! Нито получихме адекватно обяснение, нито бяха предприети мерки, нито дори едно елементарно извинение! Прикачвам снимки към поста, за прецените всички Вие, според Вас, това нормално ли е? И нормално ли е, да няма реакция от нито една страна, нито от учители, нито от директорката, от никой! Госпожата която е била на смяна, не ми казват коя е и очевидно не желае да говори с нас и да ни каже, какво се е случило. Цялата информация я получаваме от лелите!
Искам, да се предприемат мерки, защото не е нормално да си пращам децата на градина и да не знам в какво състояние ще си ги заваря! Искам случаят да се разчуе и да стигне до повече хора, защото в България, явно това е единствения начин, по който нещо да се случи!

Прегледана: 68080

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече