Мира Добрева след комата: Бог и двама лекари от „Пирогов“ ме спасиха!  

0

Тв водещата получила перитонит след поход до Рилските езера, линейката пристигнала моментално

Тв водещата Мира Добрева, която миналата седмица бе между живота и смъртта, проговори след ужаса, който преживя. Звездата на БНТ бе приета по спешност в „Пирогов“, където ѝ бе направена операция на стомаха след остър перитонит, а след нея тя бе близо два дни в изкуствена кома. Благодарение на усилията на лекарите обаче Добрева успя да се пребори за живота си и вече е добре, макар че лечението ѝ ще продължи дълго. Тя се изповяда за преживяното в социалните мрежи.

„Ето че след всичко заставам отново пред Вас, за да благодаря на Бог, че подреди нещата така, че да съм у дома, а не далеч от болница, когато се случи моето изпитание! Благодаря, че ме повери в ръцете на добри лекари. Д-р Методи Джуджев, в телефона си съм Ви записала като „Спасителят“. Два дни по-късно, когато се наложи да постъпя в Реанимация, ме прие друг благодетел – доц. Георги Георгиев. И двамата не ги познавах. Свикнали сме да търсим връзки, когато става дума за операции, за здравето ни. И това е нормално… В моя случай нямаше време за нищо, разчитах само на връзката си с Бог и имах упованието си в Него. Молех се само да разпери крилото си над докторите, за да си свършат по най-добрия начин работата. С това искам да кажа, че не ни трябват много връзки. Освен една – спасителната… Благодаря на медицинските сестри в Реанимация – Вие сте толкова специални хора!

И накрая, но не на последно място – благодаря на Бърза помощ. Този път тя дойде наистина бързо и това бе от решаващо значение за всичко. Благодаря на близките си, че бяха до мен, и на Вас, че изпращахте молитвите си за мен. Толкова трогателни думи прочетох! По нов начин бавно ще се връщам в стария си живот, но не искам да говорим повече за операцията, комата или болницата. Благодаря на всички за подкрепата!“, написа Мира.

Дъщеря ѝ Лора, която бе неотлъчно до нея по време на борбата ѝ за живот в болницата, разкри, че майка ѝ е получила силни болки в корема след семеен поход до Рилските езера. Благодарение на бързата реакция на Бърза помощ, които пристигнали моментално, последствията не са били фатални. Мира не е имала явни симптоми, а щерка ѝ споделя, че ако кризата се била случила, докато са били толкова високо в планината, не се е знаело дали ще могат да я спасят.

Прегледана: 53585

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече