Пребиха солистката на „Виолетов генерал“

0

естоко пребита от бившия си приятел е певицата Сибила Серафимова.  Самата тя разказа пред „България Днес“ за ужаса, конто я е сполетял.„Мои приятели бяха организирали среща с бившия ми приятел. Според мен той има някакви обсесивни черти в характера си. Не е човек от нашите среди. И котата си тръгнах, той ме настигна на улицата, изби ми телефона, защото звънях да кажа на моя настоящ приятел, че се прибирам, но така и не се прибрах“, каза от травматологията на „Пирогов“ Серафимова с артистичен прякор Серафим. Младата певица е солистка на ню уейв бандата „Виолетов генерал“, нашумяла в края на 80-те. Именно нейният създател – певецът и китарист Емил Вълев,  алармира за жестокия побой нанесен на неговата солистка.

„C много неприятно чувство съобщавам на нашите приятели и фенове, че Сибила беше нападната и получи сериозни травми, след което беше откарана в „Пирогов’, където беше оперирана за смяна на тазобедрена става и други травми. Всичко това е изключително опасно за здравето й като цяло и все пак се надяваме, че ще продължи да свири и пее и занапред ще участва в концертите на „Виолетов генерал“. И не само това, но и ще продължи да води нормален живот без сериозни последствия. Шокиран съм от случката и единствено ми остава да се моля за нея и нека тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството съчувствие и съпричастност. Пак повтарям –дано се възстанови бързо и стане пак онази Сибила, която познаваме“, пожела й силно притесненият от инцидента фронтмен на „Виолетов генерал“.

„След като бившият ми изби телефона, се случиха неприятни неща. Аз побягнах. Виках: „Помощ, помощ!“. Никой не ми помогна в самия център на София. Накрая нещата ескалираха. Той ми удари страхотен шамар. Аз нямам и 40 килограма. Не само съм много слаба, но и с много тънки кости. Лекарите казаха, че са като пергамент“, описва тежко пострадалата млада изпълнителка.

„От шамара отлетях. Отлетях буквално във въздуха. И съм паднала на бедрото си. То остана счупено надве. Отделно после съм била и влачена“, разказа още певицата на най-известната ни ню уейв група. „В момента съм след операция със сменена тазобедрена става и счупено, извадено рамо, Психото се казва Никола Димитров. Благодаря на чудните вълшебници от „Пирогов“, които се погрижиха за мен“.

„Вече са заведени няколко дела по този случай. Има полицейско разследване в две столични РПУ-та“, уточни пострадалата певица. „Според мен този човек е много неуравновесен. Посягал е и на други хора“, сподели Серафим. Солистката на „Виолетов генерал“ смята, че нападателят й не можел да приеме, че тя вече си има нов приятел. „Вкопчил се е в мен“, обобщава Серафимова.

Прегледана: 54810

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече