Оперираха Август Попов за втори път

0

Актьорът Август Попов претърпя втора операция на ларинкса. Преди време лекари откриха туморно образувание и се наложи да бъде извършена хирургическа интервенция. Август бе изписан през миналата седмица и вече си е у дома.

„Това е втора интервенция за мен. Първата беше преди две години и тя беше сериозната. Сега направиха доизчистване на ларинкса. Възстановявам се добре, мисля, че всичко е наред“, споделя Август.

С Мишо Билалов в "Голата истина за група "Жигули"
С Мишо Билалов в „Голата истина за група „Жигули“

„Само за 15 дни животът ти може да се обърне – от много приятен да стане твърде тревожен заради опасността да изгубиш най-ценното си – възможността да говориш. Особено ако има какво да кажеш. Оттогава не си давам много зор – дори слязох от автомобила и карам колело“, сподели преди две години актьорът. Оттогава Август не само не пуши, но и не пие. Попов се шегува, че понякога се чувства като започнала да ръждясва машина, за която невинаги има резервни части.

Август Попов в дупка

Актьорът Август Попов: Не знам защо Слави се занимава с политика

Въргала още му е от най-близките приятели
Въргала още му е от най-близките приятели

Прочутият кукувец продължава да се снима, като последния филм, в който участв, бе „Голата истина за група „Жигули“. Там Август се превъплъщава в богатия бизнесмен Боби Чоев.

„Трудно се прави комедия – и в театъра, и в киното. Този филм е свеж полъх. Това е една лека история“, споделя Попов.

Влади Въргала все още е най-близкият му приятел, но се виждат сравнително рядко заради множеството си ангажименти. За сметка на това често се чуват по телефона. И двамата не са се отказали да правят театрален спектакъл, но Попов чака Въргала да го напише. Допълва, че този спектакъл се подготвя вече 35 години.

През живота си Август се е подлагал на редица диети, но никога не е отслабвал. Не крие, че никак не му се ще да остарява, но така или иначе времето си лети и не го пита какво иска той. Забелязва, че напоследък се е успокоил и не е толкоз напрегнат, както преди години. „Сигурно пак е от възрастта“, смее се бившият кукувец.

Прегледана: 25315

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече