УЖАСЯВАЩО: 55-годишен се гаврил с ученичка

0

К риминалисти от Сливен арестуваха мъж за блудство и изнасилване. Повдигнато му е обвинение, а Районният съд в Сливен постанови постоянна мярка „задържане под стража“. „За престъпления от такова естество наказанията са до осем години“, съобщи говорителят на Районната прокуратура Катя Стаменова.

Проговори една от жертвите – 19-годишно момиче от Сливен. Почти година със заплахи, включително с оръжие, ученичката е насилвана от 55-годишния мъж. 

Тя е на 19, от добро семейство, с отличен успех. Преди година до училище я заговаря възрастен мъж. Казва, че познава дядо ѝ, и я кани да се разходят, за да вземе нещо от дома си.

„Извади си пистолета, сложи го на масата, каза: „Аз съм полицай, мен нищо не ме плаши, нито полицаите, нито никой, мога да ги убия всички“. Оттам той ми каза – „ще правиш …, ако не правим секс, ще стане нещо лошо“. И аз го направих. На другия ден той ми звънна, каза ако до 3-4 минути не дойдеш, ще кача голи клипчета“, разказа момичето пред bTV. 

Така, под дулото на пистолет, момичето е насилвано многократно. Мъжът я чака до училище, следи не само нея, но и семейството ѝ. Знае къде работи майка ѝ, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че ако каже в полицията, ще убие брат ѝ. 

„И ми каза – аз сега ще дойда във вас, майка ти я няма, няма да ходиш в брат си. Каза, че ще убие брат ми, ако кажа на някой и не отида на даденото място и то стига веднъж да го каже.

Насилието променя момичето до неузнаваемост. Разваля успеха си в училище, не говори с близките си, рухва емоционално. Затова майка ѝ слага камера в жилището, на която вижда как в дома им идва мъж и се гаври с дъщеря ѝ. Шокът за близките е огромен.

„Кадрите, които съм видял за случилото се със сестра ми, просто са… Надявам се най-вече на затвор, и то възможно най-дълъг, защото аз се чувствам безсилен, това е някакъв абсурд“, разказа братът на момичето.

„Образувано е досъдебно производство, тече разследване и тепърва ще се установява дали е извършвал подобни деяния“, добави говорителката на Районната прокуратура.

Прегледана: 21480

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече