Владо Карамазов плаче, когато се прибира в София. Предпочита да бъде на ромски сватби

0

Актьорът Владимир Карамазов плакал, когато се е прибрал в София.  „Като се връщах вчера в София, си поплаках малко в колата, за това, че съм тук“, сподели артистът в предаването „Преди обед“ по bTV.  Театралният талант вече не може да понася  столицата и иска да ходи на ромски сватби в провинцията. 

На актьорa са му интересни обществата, които са незабелязани в нашата държава, по-конкретно – това на ромите. „Като някой ми каже да не ходя в ромските махали, защото е опасно, аз отивам точно там. И в следващия момент съм на ромска сватба или на някой друг техен празник. Там си прекарвам невероятно“, обясни актьорът-авантюрист и добави „във фотографията аз искам да се боря с предрасъдъците на хората. Това дали сме от един етнос или не, не трябва да ни спира да сме толерантни един към друг“.

Карамазов вече е свикнал да бъде човек на природата и му е трудно да се върне в бляскавия светски живот на София. „За мен другите места вече са моя живот. Трудно ми е да се върна отново в градския живот“, проговори за собствените тревоги Владо Карамазов.

Прегледана: 56135

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече