Нана след смъртта на сестра си: Боже, спри проклятието над семейството ми!

0

Коварна болест отне живота на сестрата па бившата водеща на телевизионното предаване „Съдебен спор” Нана Гладуиш. Жестоката новина я застигна в САЩ, където Нана се премести да живее за постоянно преди около месец заради бизнеса на съпруга си.

Каката на телевизионната звезда бе диагностицирана с рак преди около шест години, точно когато самата Нана за втори път чу същата лоша новина за себе си. Мартина се бори повече от шест години с коварната болест. Дни преди да издъхне на 22 декември 2023г. е трябвало да пътува за поредната интервенция до Израел, но до такава така и не се стигнало, пише „Минаха години“.

„Сестра ми имаше твърдия характер на баща ни и душата на мечтател, която наследи от майка ни. Преди 6 години, когато й поставиха диагноза рак, ние тръгнахме по труден път, път, по който тя нито веднъж не се отказа и не спря да вярва и мечтае.

Днес в навечерието на една Нова година, потънала в болка и отчаяние, търся сили да продължа да вървя по пътя без теб Мартина… Вярвам, че си на едно по-добро място… Вярвам, че ти вече, освен моя сестра, си и мой ангел пазител”, сподели потъналата в скръб Нана.

Сестра й Мартина е била поддръжник, приятел и член на настоятелството на фондация „Една от 8”, чийто екип за работи за превенция и в помощ на жени с рак на гърдата.

Хората, които искрено съчувстват на Нана за тежките удари, се замислят дали не тегне прокоба над рода й. По повод черната серия телевизионната звезда също възкликва: „Боже, спри проклятието над семейството ми!”.

Прегледана: 59885

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече