Мария Илиева стана жертва на нагла измама СНИМКА

0

Тези дни Мария Илиева се оплака, че е станала жертва на доста нагла измама, а подробностите, които певицата описва в дълъг пост в социалните мрежи, шокираха феновете й.

Изпълнителката разкри с подробности как точно са злоупотребили с нея, като става ясно, че освен тя, е пострадала и друга жена, популярна във фитнес средите – Руми Илиева.

Приятели, от известно време насам в интернет се разпространява невярна информация, засягаща мен и Руми Илиева – @rumfit. Фалшиви сайтове, неправомерно използващи наши снимки и видеа, разпространяват невярна информация за това, че ползваме и препоръчваме продукти за отслабване. Моля ви, имайте предвид, че това е ИЗМАМА!!!“, така започва поста на Мария Илиева в мрежата.

Аз и Руми Илиева искаме категорично да се разграничим от тези фалшиви реклами. Обърнали сме се за съдействие към юристи, подали сме сигнали към Facebook и към отдел „Киберпрестъпления“ към ГДБОП и очакваме съдействие от тяхна страна.

Моля ви, проверявайте внимателно източниците си на информация! Благодарим ви за доверието! Моля ви, бъдете разумни!“, завършва поста си изпълнителката. А какво ще последва оттук нататък, ще почакаме и ще видим, вероятно отново в профила й.

Прегледана: 60370

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече